Terminsavslutningsaktiveter för vuxna och barn

Alla karatekas i Östberga karateklubb är välkomna till vår avslutningsaktivet på höstterminen 2022. Den genomförs separat för barn och vuxna men bägge sker lördagen 2022-12-03. Både barn och vuxna kommer att spela bowling och äta hamburgare men på olika tid och plats.

  • Barn – 2022-12-03 12:00 – Bowling i bowlinghallen vid Årsta partihallar
  • Vuxna – 2022-12-03 16:00 – Bowlling i Birka Bowling inne i stan

De som kommer att delta skall anmäla sig genom att skriva upp sig på deltagarlistan som finns i dojon vid våra karateträningar.

Kom ihåg att terminen inte tar slut bara för att vi har vår avslutningsaktivitet. Karateträningen fortsätter som normalt veckan efter dessa aktiviteter och veckan efter det i sin tur är det vår graderingsvecka.