Karateträningen HT 2022 har startat

Höstterminen 2022 drog igång med karateträning i Östberga karateklubb igen på måndagen 2022-08-22. Det var en hel del återseende av tidigare medlemmar men även några nybörjare som kommit dit. Dagen till ära tjuvstartade vi Svenska karateförbundets kampanj #KARATEFAMILJEN genom att rama in Chojun Miyagi med roll-ups med det budskapet.

Medan de som varit med förr ”rostades av” lite försiktigt så fick nybörjarna en genomgång av lite kihon, det vill säga grundtekniker. Därefter blev det lite avslutande träning med mitsar.

Det var kul att se både nya och gamla karatekas igen efter sommaruppehållet. Det finns fortfarande plats för fler deltagare. Så kolla gärna våra träningstider och kom när det passar för att prova på. Det går bra att komma några gånger utan att betala medlemsavgift för att prova hur det känns innan man bestämmer sig för att fortsätta.