Årsmöte i Östberga karateklubb 2024-03-08

Östberga karateklubb håller årsmöte 2024-03-08. Medlemmar i föreningen är välkomna att delta. Av praktiska skäl kan vi komma att be er meddela om ni kommer att delta.

Här nedanför är de grundläggande detlajerna om när och var årsmötet är.

  • Datum: 2024-03-08
  • Tid: 18:00
  • Plats: ordinarie dojo i Östbergaskolans gympasal

Motioner skulle vara styrelsen tillhanda senast 2024-02-09.

Årsmötet är en viktig del i föreningsdemokratin. På årsmötet har alla medlemmar chansen att få ökad insyn i hur vår förening drivs och vara delaktiga i de beslut som tas. Dessutom hoppas vi att detta gör att flera vill engagera sig framöver då föreningsverksamhet som vår behöver engagerade medlemmar som kan hjälpa till att driva vår förening.

Om du känner att du kanske kan vara intresserad av att hjälpa till så hör gärna av dig till vår valberedning så snart som möjligt. Det viktiga för att vara med i styrelsen är inte att man är duktig på karate. Inom styrelsen behövs personer som kan ta ansvar för vår ekonomi, dokumentera beslut, strukturera möten, hantera IT och kommunikation. Så det finns chans att vara med och ta ansvar även för dem som inte leder våra träningar till exempel.

Dokument

Här nedanför finns en lista med dokument inför årsmötet. De som är klara är upplagda som pdf och det är bra att ladda ner dem till sin telefon eller dator innan mötet om man vill kolla dem eller ha dem tillgängliga.

Årsmötet och mycket annat regleras av föreningens stadgar (pdf, 246 kB) som är bra att ha till hands. För att ha koll kan det dessutom vara bra att kunna titta i protokollet från årsmötet 2023 (pdf, 80 kB).