Nybörjarintag i augusti 2022

När detta skrivs är det sommar och juli har just börjat. Det betyder att vårterminens karateträning är slut. Men i augusti startar träningen igen.

Då välkomnar vi nybörjare att komma och träna karate med oss. Så om du har funderat på att börja träna karate eller prova hur det är så är du välkommen till oss då. Vi tränar en karatestil som heter Okinawa Goju-ryu.

Vi välkomnar barn från sex år och uppåt, deras föräldrar, ungdomar och vuxna som vill prova. Kom ihåg att det inte finns någon övre åldersgräns för att börja träna karate så alla är välkomna.

Kolla våra träningstider här på webbplatsen och kom på en tid som stämmer för dig eller er. Vi har två olika gruppindelningar: barn 6-13 år och deras föräldrar respektive ungdomar och vuxna från 14 år och uppåt.

Första träningen för terminen blir måndag 2022-08-22 19:00-21:00 för gruppen 14 år och uppåt. Första träningen för barn 6-13 år och deras föräldrar är på onsdag 2022-08-24 19:00-20:00.

Om du undrar om någonting omkring detta kan du fråga i kommentarsfältet här nedan. Vi skall göra vårt bästa för att svara.

Hoppas vi ses i augusti!

2 kommentarer

 1. Hej.

  Har en 6-åring hör hemma som drömmer om att börja träna karate. Är det bara att dyka upp 24 aug? Vad behöver vi ha? Dräkt?

  Med vänlig hälsning,

  Jonas

  1. Hej Jonas

   Jag ber om ursäkt för sent svar.
   Det är bara att dyka upp den 24.
   Dräkt behövs inte för att börja. Det kan ni skaffa senare.
   Mjuka kläder är bra och vi tränar barfota.

Kommentarer är stängda.