Vår dojo är stängd på påsklovet

Under veckan som börjar måndagen 2023-04-10 är det påsklov i Stockholm. Det betyder att skolor är stängda och eleverna lediga.

Det betyder dessutom att eftersom vår dojo är en gymnastiksal som tillhör en skola så har vi inte tillgång till den då. Denna info finns sedan länge i vårt kalendarium men det är lika bra att påminna lite extra.

Det finns dock flera klubbar som har träning även på påsklovet. Så om ni är några stycken som vill besöka en annan karateklubb, kontakta då vår egen Sensei Jorge och be att han anmäler er till den klubb ni vill besöka. Sensei har informerat om att Högdalens karateklubb, Farsta karateklubb och Essinge Dojo kör som vanligt. Högdalens karateklubb kör även träning på påskafton och påskdagen. Du hittar länkar till dem på vår sida med länkar till andra klubbar.

Sedan finns det ju dessutom världens största dojo att tillgå – utomhusdojon. Så det går bra att snacka ihop sig några stycken om var i utomhusdojon man vill köra ett pass och sedan köra på!

Så fast att vår ordinarie dojo är stängd finns det andra ställen att träna karate på. Sedan ses vi i vår dojo igen veckan som startar måndagen 2023-04-17.