Inspirerande träningsläger hos Students of Goju Ryu helgen 2021-10-09/10

Karatekas från Östberga Karateklubb i Stockholm är välkomna att delta i höstträningsläger. Det är Students of Goju Ryu som ordnar lägret i Mariefred. Vi tror att karatekas kommer att komma från andra karateklubbar från hela landet.

Students of Goju Ryu bjuder in till en helg med allsidig karateträning där vi vid sidan av den traditionella träningen även kommer att ägna oss speciellt åt den gamla texten Bubishi, i både teori och praktik. Bubishi anses av många vara karatebibeln.

Träningsläget genomförs i sporthallen i Mariefred. Tiderna är 10:00-16:00 både lördag och söndag. Deltagaravgiften är 600:- per person och då ingår även lunch. Karatekas från Östberga karateklubb som vill delta meddelar lämpligen Sensei Jorge Barrera som kommer att försöka samordna vår anmälan från klubben.