Vårterminen 2023 tar slut 9 juni

På fredag 9 juni slutar vårterminen 2023 och det blir sommarlov. Den sista veckan inför sommarlovet är det bara träning på onsdag 2023-06-07. Då kommer vi troligen att ha en gästtränare som ska visa oss lite ur judons värld.

Sedan på fredag 9 juni så är det ingen träning för barngruppen. Det är istället terminsavslutningsaktivitet i form av bowling. Inbjudan och anmälan till det har gjorts separat.

Efter det kommer vi inte att ha träning i vår dojo förrän till hösten. Vi återkommer med information här på webbplatsen om när karateträningen börjar igen på hösten 2023.

Tills dess vill vi påminna våra karatekas om att det går fint att träna karate utomhus under sommaren. Det går alldeles utmärkt att föreslå träningspass och om du säger till lägger vi upp det här på webbplatsen också.

Den som vill kan ansluta till sommarträningschatten i WhatsApp genom att klicka på denna länk. Det bör också gå att använda QR-koden här nedanför för att ansluta. Där kan du föreslå träningstider eller kolla om någon annan har föreslagit något.

Det finns klubbar som tränar utomhus enligt schema under sommaren. Dit hör till exempel Högdalens karateklubb. De tar 500:- i avgift för hela sommaren. Kolla på deras webbplats vad som gäller för deras sommarträningar. Har ni tips om andra klubbar som tränar på sommaren så ge dem här så lägger vi upp dessa med.

Sedan kan vi dessutom påminna om att det nu är definitivt att det blir helgläger hemma hos Sensei Tore Carlsson från Hedemora karateklubb i augusti. Det finns mer information om det i denna artikel. Häng gärna på!

Sedan är det ju också gasshuku i GKIs regi i Maia i Portugal i juli. Där kommer vi att vara ett gäng från Östberga karateklubb. Info om det lägret samt våra rese- och boendeplaner hittar du här. Hör av dig om du också vill följa med!

Träna väl och tänk på att dojon finns överallt och att du kan ta med dina karatekompisar dit!

2 kommentarer

  1. Kanske kan vi träffas alla onsdagar vid gräsmattan ner mot Årstafältet?

Kommentarer är stängda.