Terminens sista träning måndag 19/12

Vi vill meddela alla karatekas i Östberga karateklubb i Stockholm att den sista träningen för höstterminen blir måndagen 19/12 kl 19-21. Efter det blir nästa träning när vårterminens karateträning startar. Det sker 2023-01-09 och då är det också dags för intag av nya karatekas. Mer om det står att läsa i vår artikel om nybörjarintag vt2023 här på vår webbplats. Du kan gärna dela den artikeln på sociala nätverk för att hjälpa oss att sprida informationen. Så når vi fler som kan komma och träna Okinawa Goju Ryu med oss i Östberga karateklubb i Stockholm.

Tills vi ses igen på karateträning vill vi påminna om att följa vår julkalender de sista dagarna fram till jul. Där finns lite tillrop med förslag på dagens karateövning.

Lukas och Olle övar bunkai 3 i gekisai dai ichi Kör igenom alla bunkaier du kan framför spegeln
Ett exempel på lucka i vår julkalender

Vi i Östberga karateklubb önskar alla våra medlemmar, deras familjer och alla andra god jul och ett gott nytt karateår 2023!