Höstlov – ingen karateträning i ordinarie dojo

Under det som kallas vecka 44, dvs måndag 2022-10-31 till och med söndag 2022-11-06, så är det höstlov. Det betyder att eftersom dojon vi tränar karate i är en gymnastiksal som hör till en skola så kommer vi inte att ha tillgång till den. Det blir alltså ingen ordinarie träning denna vecka.

Sista träningen innan höstlovet är träningen på fredag 2022-10-28. Med insikt om hur det såg ut förra året så kan kanske tänkas att en del karatekas kommer att dyka upp i Halloween-skepnad. Vi får se om det i så fall kan bli någon bild som kommer upp här på hemsidan.

Kom ihåg att även om vår ordinarie dojo är stängd så kan föreningens karatekas gärna ta kontakt med varandra och enas om att ses och träna på annan plats, utomhus eller inomhus. I så fall får ni som träffas enas om vad ni vill träna på och genomföra det på egen hand.

För den verkligt träningssugne så kan det vara så att någon av klubbarna på vår kontaktlista har träning även under höstlovet. Om någon är intresserad av det så ta kontakt med respektive klubb och kolla.