Sommarträning startar 2020-06-17

Vårterminens träningar tog slut med den sista träningen 2020-06-05. Vi kan dock glädja alla karatekas med att det blir extraträning under sommaren i år.

Med start på onsdagen 2020-06-17 och fram till 2020-07-15 blir det fem extra träningar. Det är alltså på onsdagar som det sker. Precis som under slutet av vårterminen kommer vi att vara ute och det blir träning om vädret tillåter.

Vi träffas utanför dojon och startar träningen kl 18:00. Mellan kl 18:00 och 19:00 är det träning för alla grader. Därefter fortsätter de med grönt bälte och uppåt en halvtimme till med specialträning.

Vi tränar i karate gi och obi. Om det blir för varmt tränar vi i vit T-shirt och bara byxorna samt obi. Gymnastikskor är bra att ha med sig om vi går ut och springer. Kom ihåg att ha klarat av toabesök innan träningarna då vi inte har tillgång till toalett. Ta även med påfylld vattenflaska.

Det kostar inget extra att vara med på sommarträningarna. Det är inte heller obligatoriskt men det är bra att vara med om du ändå är i Stockholm och inte har förhinder.

Utöver dessa schemalagda träningar kan det hända att det blir några spontana träningar som instruktörerna eller styrelsen ordnar. Det kommer i så fall att annonseras via Facebook, här på vår webbplats eller via SMS. Efter sådana träningar kanske vi sitter ner och har picknick. Vi får se. Vi kommer dock alltid att följa hälsomyndigheternas rekommendationer.

Kom ihåg att det enda som ger resultat för att bli en bättre karateka är träning! Hoppas vi ses!